About Jade

Tervetuloa sivuilleni!

Hei. Minä olen Jade. Olen kotoisin Vietnamista. Olen asunut Suomessa 8 vuotta. Olen yhden pienen poijan äiti ja puoliso. Olen tehnyt vastasyntyneiden, odotusajan, lapsi ja perhe kuvauksia Uudenmaan alueella aktiivisesti yli 3 vuoden ajan.

Olen onnellinen ja onnekas nainen, koska teen kahta maailman parasta työtä: ihanan pojan äiti ja newbornvalokuvaaja. Kuvaan hetkiä ja rakkautta. Haluan säilyttää valokuvien avulla onnellisuuden, rakkauden, elämän virstaspylväiden, kauneuden ja iän hetkiä. Valokuvaustyylini tavoitteena on olla yksinkertainen, mutta romanttinen ja luonnollinen.

Rakastan hoitaa vauvoja ja lapsia. Nähdä heidän hymynsä, pienet sormet ja varpaat saa sydämeni sulamaan. Kuvausistunnossani varmistan, että vauvat tuntevat olonsa mukavaksi, turvalliseksi ja pitävät hauskaa. 

Olen luonnon ystävä. Yritän joka päivä elämäntavoillani olla ystävällinen ympäristöllemme ja haluaisin kohottaa ääntäni luonnon suojelemisesta luontokuvillani. Saatat nähdä minut kamerani kanssa valokuvaamassa aamun auringonpaistetta silmujen tai terälehtien ympärillä.

Kiitos paljon, että käytit aikaa pienessä maailmassani.

Ystävällisin terveisin,

Jade Ylitalo

Otta yhteyttä

SUBMIT

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Y tunnus 3228976-9

 

Kerava/ Vantaa/Tuusula/Järvenpää/Helsinki/ Sipoo/ Espoo

newbornkuvaus/vauvakuvaus

lapsikuvaus/imetyskuvaus/perhekuvaus

vastasyntyneenkuvaus/sisaruskuvaus

pariskuntakuvaus/henkilökuvaus/

odotusajankuvaus/perhevalokuvaaja